Etusivu » Uutiset » PATEN SOOLOKIERTUE JATKUU SYKSYLLÄ

PATEN SOOLOKIERTUE JATKUU SYKSYLLÄ

Popedan 35 esiintymistä sisältäneen festarikesän päättyessä elokuun viimeisenä viikonloppuna Pate Mustajärvi suuntaa katseensa jälleen soolouraan. Keväällä käynnistynyt Tämä(kin) tarina on tosi – teatterisalikiertue jatkuu lokakuussa. Kevään 20 konsertin jatkeena on 14 konserttia. Kiertue starttaa Raahesta 30.9. ja päättyy Pieksämäelle 28.10. Heti seuraavana viikonloppuna käynnistyy Popedan syyskiertue, joka täyttää Mustajärven viikonloput marraskuusta joulukuuhun.

”Se klassinen sanonta, että ei ole vapaa-ajan ongelmia pätee kyllä mun kohdalla erityisen hyvin tänä vuonna”, naurahtaa Mustajärvi.

Kulunut vuosi on ollut heinäkuussa 66 vuotta täyttäneelle Pate Mustajärvelle työntäyteinen. Se on myös tarjoillut uusia urapolkuja ensin SING 2 -musikaalianimaation ääniroolissa ja sitten miehen omien sanoitusten taustoja avanneen Tohtori Mustajärvi, otaksun – äänikirjaversion lukijana. 

”Kuka vielä väittää, ettei vanha koira opi uusia temppuja? Sitä paitsi uudet projektit ovat tuoneet tervetullutta vaihtelua keikka-arkeen”, toteaa Mustajärvi. 

Syksyn soolokiertueen settilista koostuu Mustajärven musiikillisista helmistä ja hiteistä miehen yli 40 vuotisen soolouran varrelta. Esitystä värittävät Mustajärven väkevän tarinalliset muistelot ja Ari ”Kankku” Kankaanpään taidokas kitarasäestys.

Liput kiertueelle ovat myynnissä. Ks paikkakuntakohtaiset tiedot pate.fi/keikat.

Tämä(kin) tarina on tosi -syyskiertue:

30.9. Raahe, Raahe-Sali
1.10. Vaasa, Ritz
2.10. Kauttua, Ruukin kivinavetta
7.10. Karkkila, Karkkila-Sali
8.10. Lappeenrannan teatteri
13.10. Riihimäen teatteri
14.10. Riihimäen teatteri
15.10. Lohja, Laurentius-Sali
16.10, Kuopio, kaupunginteatteri
20.10. Rovaniemen teatteri
21.10. Rio Live, Oulu
22.10. Rio Live, Oulu
23.10. Kuusamo, Kuusamo-talo
28.10. Pieksämäki, Poleeni-sali

FACEBOOK